2013. június 7., péntek

Ez-az

Be kell valljam férfiasan: benéztem azt a pénztárcát. Csábító volt, puha bőr és színes, de tökéletesen alkalmatlan arra, amire nekem kell, én ugyanis egy egész LOVAT belepakolok a pénztárcámba, papírokkal, huszárral, karddal. Kellett egy nagyobb. Igazi szerelem lett ez is, minden kritériumnak megfelel (hiába, az ember akkor tudja meg, hogy ki volt a tökéletes, amikor lecseréli egy használhatatlanra:)), tök ugyanolyan, mint az eredeti kopott, de fekete, puha lakkbőr. Nagyon klasszik.

A kis bőrdíszműves lelőhelyemmel szemben új bolt nyílt, elég volt egyetlen pillantás a kirakatra, és tudtam, hogy a frissen felvett honoráriumomat itt fogom elba... hasznos dolgok megvételére fordítani. Mikor beléptem,még nem tudtam, hogy v-a-l-ó-b-a-n álom ez a hely. Van például a méretemben melltartó. SZÉP melltartó, ezerféle színben, fazonban. Megfizethető áron, ugyanis ők a gyártók. Szoptatós melltartó is van a méretemben - igen, ezt nem győzöm hangsúlyozni, ugyanis Triumph és Felina szerint is speciális boltban kell keresni a dd/e kosaras cickófixeket. Oké,  a mama-melltartó nem egy csipkecsoda, de kincset ér az első hetekben, mikor úgy érzem, hogy két időzített bomba van a melleim helyén.

Tökéletes, hosszú, remek esésű pamutruha, pont amilyet kerestem (ebből feketét és egy nagyon(!) szép taupe színűt vettem). Szuper bugyik. Lézervágott is. Medvére való hatalmas atléta - és nem az volt a kérdés, hogy van-e, hanem az, hogy hófehéret, tört fehéret, melange-színt, szürkét, kekit, feketét kérek-e... 

Kismama hálóing (legombolható elől és nem kell pólót felhúzva szoptatni), hasszorítós bugyi, nem-lepöndörödős leggings... soroljam még?

Zoknik, harisnyák, alsónadrágok (zokniból és alsónadrágból most csak egyet-egyet hoztam, hogy jó-e a fazon meg a szín, amit gondoltam), de mivel minden tökéletes lett, hamarosan visszatérünk és nagyon bevásárolunk.

Igen, még ennél is jobban:)


.........................................................................Ezen a hétvégén hatalmas adag chili con carne készül majd (a fagyasztónak, kiporciózva), az is remekül melegíthető, életmentő Medve-kaja lesz az első hetekben. Ha lesz lelkierőm, akkor egy adag derelyét is készítek, az is jól jön majd:), de előbb el kell menni bevásárolni és ideje lenne teljesen összepakolni a kórházas cuccot ÉÉÉÉÉÉS a homeopátiás szerek listáját kigyűjteni!3 megjegyzés:

  1. És szabad tudni, hogy hol van ez a szuper hely? Köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Persze! A Szinyei Merse Pál utcában, házszámot nem tudok, de majd megnézem. Egy a gond, hogy csak nagykereskedőket szolgálnak ki:(

    VálaszTörlés
  3. (vagy vállalkozókat, akinek benne van a tevékenységi körben az ilyesmi. ezúton is csókoltatom az Uramat!)

    VálaszTörlés