2013. november 8., péntek

Sok nem, aztán egy új szerelem

Prada -Candy

Ó, éreztem én, hogy ezt nem kellene... de máson olyan finom volt. Candy. Cukorka. Cukimuki. Cukkermukker. Nyamnyam. (... és persze mikor még úgy volt, hogy lesz parókám, megfogadtam, hogy csak olyan nevűt veszek meg, ami y-ra végződik. Mint valami rossz pornós név: Mandy, Brandy, Sandy, Candy...:D)

Hát, nem. Nagyon nem. Rajtam citrusos, olcsó és jellegtelen illat, semmi köze ahhoz a nyamnyam illathoz, ami az üvegből jön, amit vártam, amit másokon érzek. 




Chopard -Wish

Az Angel tesója - éééédes, füstös, kicsi citrussal. Azt hittem, hogy igen. Az elején nem, akkor nekem nagyon citrusos, aztán nagyon igen, amikor összeáll az illat, és aztán egy óra múlva már megint nem - már csak a nehéz tömjénesség marad. Kár.


Arden - Beauty

Jó, hogy van, de minek? Ez minden, amit eltudok mondani róla.


--------------------------------------

És akkor a nagy szerelem. Nagyon nagy szerelem. Nagyon-nagyon-nagyon nagy szerelem. Na erről meg ezért nem tudok többet mondani.
Ebben szeretnék most ébredni. Fürdeni. Aludni. Moziba, színházba, shoppingolni, barátnőzni, játszótérre,kiállításra  kemóra, lidl-be, Ádámhoz a kórházba, gégészetre, pulmonológushoz járni.  
Gyönyörű, édes, krémes, nem könnyen megfejthető illat. Nem tudom, miért tetszik. De nagyon esélyes a "signature scent" posztra.




Elegáns, felnőtt, nőies, időtlen, telt. Bízhatsz bennem, hidd el, már a megjelenésemmel is ezeket sugallom, illik hozzám az illat. Pláne, hogy most így nézek ki. Tudom, tudom, majd kinő a hajam, lefogyok, örök tavasz köszönt be és fasza lesz minden, tudom. De most nagyon rossz, én meg picsogok és dagonyázok az önsajnálatban. 


3 megjegyzés:

  1. Ezt a rohadtnagy öniróniát csípem benned a legjobban... :)
    Hogy jutott ez eszedbe? :D

    VálaszTörlés
  2. Nem eszembe jutott Babám, hanem a SZEMEMBE - egyszerűen tükörbe néztem...

    VálaszTörlés
  3. csinos a horgolt felső. Prada?

    VálaszTörlés