2015. május 25., hétfő

(Al)testi ügyek

Holnap nőgyógyász. Ideje a végére járni, hogy mi okozza az alhasi fájdalmat (na jó, annyira a végére nem kell járni, megmondta a CT - összenőtt a méhem a hasfalammal), plusz megnézi a doki a miómámat.

És megmondja, hogyan tovább.

Mire számítok?

Gyógyszeres kezelésre, maximum egy laparoszkópiás műtétre. A petefészek - női szervek tumormarkerem csodásan alacsony, és egyébként sem mutatott semmi "olyan" eltérést a képalkotó CT.

Na térjünk rá egy olyan kérdésre, ami... khmmm... nem kevésbé kényes. Fürdőruha. Igen, már csak 40-42-es méret (inkább 42-es), és mivel nálam a fürdőruha nem feltétlen a nyár fény-pont-ja, ezért próbálok büdzsén (realitásokon) belül maradni. 
Magyarul rám az első sor érvényes, a többi rohadtul felesleges pénzkidobás.

A felső sor ugyanis Tescos (teszkó láksöri, ahogy Ivett mondaná), és nagyon jó az anyaga, bélelt, vastag és azt hiszem olyan 6000Ft körül van. Magyarul pont jó lesz.

Alsó kettő közül a bal oldali Marks & Spencer, ez a nehezebben beszerezhető, egészen a Westendig kellene menni érte. Gyanítom jó lehet, vastag anyagú és klassz, telifosott búvárruha formára szabott, az angol nők - ugyanúgy mint én- híresek csodás hasfalukról, hasfaluk feszességéről. 

A jobb oldali egy triumph, mondanom sem kell, hogy gyönyörű, és ó, igen, az auchan üzletsorán van triumph márkabolt. Drága. Nem is csoda, ez már a fifszevenyú.






5 megjegyzés:

  1. Alsó jobb oldali csodás!!!Tudom nem kérdezted melyiket,de azt megérdemled..nagyon!!!!Úgyhogy lécci,legalább próbáld fel:-)

    VálaszTörlés
  2. Nem kérdés, hogy a kék Triumph. Ha jól áll, és tetszik neked is, akkor előszülinapi ajándékként megkapod. Ez a minimum. :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem monnyuk felső sor 1. és 4. . Occso izlesem van. ;-)

    VálaszTörlés
  4. Régebb óta olvaslak, most írok először hozzászólást. Érthetetlen okból, de úgy érzem, meg kell nyilvánulnom fürdőruha-témában. :-)
    És így ismeretlenül, nyilván az én kommentem lesz a döntő érv... de ez valami perverz exhibícionizmus nálam, szóval nézd el nekem, lszi, de szerintem a Tescos. Épp ilyet vettem 1 hete (azóta romlott el az idő), pedig hidd el nekem, gyűlölök fürdőruhát venni, még soha nem vettem mást, csak Triumph-ot, de sajnos elegem lett abból, hogy huszonezer Ft-ért úgy nézek ki, mint a nagymamám... Úgyhogy vettem egy nagy levegőt, bementem a tecsóba, és (75E-s mellem van, tegyük hozzá) felpróbáltam egyet, ami ránézésre nem tűnt bokáig érőnek, ellenben mellben kifolyósnak. És láss csodát: jó lett. Mi több: nagyon jó lett. Úgy nézek ki benne, mint a darázsderekú nagymamám, de nem huszonezerért, hanem csak hatezerért (ráadásul akció volt, szóval -20%).
    És elhatároztam, hogy soha többet nem veszek máshol fürdőruhát.
    És F&F-t mindenkinek.
    És boldogan élünk, amíg meg nem halunk.
    Aztán majd összefutunk ugyanabban a fürdőruhában a strandon és persze akkor nagyon foglak utálni. :-D

    VálaszTörlés