2015. május 16., szombat

Keserűsó, magnézium-szulfát, Epsom-só

Mindegy, hogy hívom, az egyik legjobb barátom lett. Méregtelenítő hatása közismert, azt azonban sokkal kevesebben tudják, hogy isteni testradír, feloldva csodás pakolás és a legnyugtatóbb, legklasszabb fürdősó evör. 

Még kifutó rendszerben elhasználom ugyan az itthoni fürdősókat, de venni más nem veszek helyette: nyugtató, bőrszépítő, puhító és erős méregtelenítő hatása van. Amerikában a terhes kismamák ülnek Epsom-sós fürdőbe, mert megakadályozza a koraszülést, de izomlazító és főleg, idegnyugtató hatása is van.

Totálisan a rabja vagyok. 

Három csepp jó minőségű narancsolaj és egy csepp levendula olaj, és nekem ennél több/szebb/jobb nem is kell.6 megjegyzés:

 1. Először azt hittem beveszed:-)Az is méregtelenít,csak máshogy:D

  VálaszTörlés
 2. A jominosegu olajokat mit értesz konkrétan? Milyet érdemes venni, ami bőrbarát is?

  VálaszTörlés
 3. Olyat veszek, ami nem sima illóolaj, hanem terápiás célra is jó. Még elég kevés van, ami van, az Farfalla vagy Panarom, de szemezek a Stadelmann olajkeverékekkel is. Apránként, apránként...:)

  VálaszTörlés
 4. Stadelmann-féle szuper! :) Bárányhimlőre pl. a citromfű-teafa egy csodaszer, túlzás nélkül állítom! Én is most ismerkedem vele, mire mi jó, ígéretesnek tűnik a dolog...

  Borsócska

  VálaszTörlés