2015. július 17., péntek

Pénteki mindenféle


  • Azt hittük, hogy most nyugi lesz, de nem, úgy fest, ismét felgyorsulnak az események körülöttünk. Mondjuk nem mintha olyan őrületesen meglepődtem volna... 
  • Olyan furcsa, izgatott, nem kényelmes érzés van a gyomromban. Közeledik a negyedév, de jó lenne ettől megszabadulni.
  • Tegnap Medve szeretett volna valami "szülinapi" meglepetéssel kedveskedni, de semmi nem jutott az eszébe. Egész pontosan így:
- Annyira szerettelek volna meglepni valamivel, de semmi nem jutott eszembe, ami jó lehetett volna erre az alkalomra. Pedig nagyon szerettelek volna meglepni, mert szeretlek. Nagyon örülök, hogy élsz, nagyon féltettelek, de soha egyetlen pillanatra sem képzeltem el az életem nélküled. Gyönyörű vagy és nagyon büszke vagyok rád. Pont ezért rossz, hogy semmi nem jutott az eszembe, mivel tehetném emlékezetessé ezt a napot.
- Megtetted, Drága, megtetted.

  • Kedden megyek manipedibe, még hezitálok a tűzpiros és a francia között. Nyaralunk, gyanítom a piros győz majd. 
  • Vasárnap WAMP lesz, nem lenne jó kihagyni, klassz kis programnak ígérkezik, ráadásul az Art on Me cuccokra 25% kedvezmény lesz, úgyhogy remek alkalom bővítenem a kollekciót. Nem sok Art on Me darabom van (egy szoknya, egy tunika és egy nadrág), de mind tekerhető/csavarható/variálható örök szerelem darab.
  • Sárga ágyneműje lesz a gyerekeknek az új bunkerszobában. Tök régi, el is felejtettem, hogy van. Egyforma, krepp, napsárga. Már ki is mostam. Fűzöld gumis lepedőt vettem hozzá (bár ezt lehet, hogy már írtam). Spenót, tükörtojással :D
  • Jó erős kétoldalú papírragasztót kellene vennem, méghozzá széleset. Jó széleset. Múltkor a tescoban is láttam, remélem jól emlékszem.
  • Már csak egy matracot kell venni, úgy döntöttünk, hogy az itthoni játszómatracot visszük le Barnabásnak. Egyébként ez az egész visszük-hozzuk berendezzük óriási variálásnak tűnne akkor, ha csak egy nyaralásról lenne szó. De nem, a cél az, hogy bármikor leugorhassunk, akár még októberben is...  valahogy így:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése