2015. augusztus 8., szombat

Sűrű

Sűrű az életünk mostanában mint mindig.

Apósom felesége kórházba került, ez nagyban befolyásolta az egész további menetet, úgyhogy most csak kapkodunk és próbáljuk utolérni magunkat.

Ma vásárolnom kell, elfogyott Gergő rizsteje, márpedig amióta abban is szigorítottunk, hogy nem kap darát sem, azóta teljesen elmúlt belőle minden szörcsögés/váladék/köhögés. Van ennek a mondatnak értelme? Nem sok,de nem javítom át, lusta vagyok.

Szuper dolgokat találtam a Müllerben, egytől egyig nekünk való cucc és nagyon jó áron! Kipróbáltuk, nem lett bajunk, szóval tényleg jók az összetevők és szélesítik a palettát, ami azért nagy öröm. Érdekes lehet valakinek? Írjak róluk? 

Gergő pelenka elhagyós korszakban van, Barnus pedig velünk együtt izgul:szombatra behívtak bennünket a waldorf óvodába beszélgetésre. Ha felveszik, szuper, mert azzal a társasággal megy iskolába is, ha nem, akkor meg nyer még egy évet a mostani óvónénivel, aki viszont ultra rákenroll, úgyhogy bárhogy jól jár a gyerek.

Csomagolunk Krakkóba, alig várom/várjuk már ezt az utazást, úgyhogy szorgalmasan helyet kell csinálnom a fényképező memóriakártyáján, mert nagyon úgy érzem, hogy sok kép készül majd ;)
Próbálok gluténmentes éttermet találni Krakkóban, nem egyszerű, nagyon nem egyszerű, mert tejet sem ehetünk (és még egy csomó mindent, hajaj!) de majdcsak lesz valami, ha más nem, hát... hideget eszünk. Áldom az eszem, hogy hétköznap megyünk, így valamivel (talán) kisebb lesz a tömeg :)

A szeptember is bonyolódik, ugyanis úgy fest, hogy Barnuska felvonul a füredi reformkori sétán, de a séta egybeesik az Everness Indián Nyárral, úgyhogy most sakkozunk, hogy ki -milyen programra-hogyan-hány gyerekkel ér oda.

Most, hogy ilyen nagy szálláskeresésben vagyok, szívesen fogadnék tippeket: van tuti tippetek téli hónapokra erdei rönkházra? Még azt is megkockáztatom, hogy Karácsonyra?...?







5 megjegyzés:

  1. http://alszer.hu/kezdooldal Mi itt voltunk pár éve ősszel. Őrség, kandalló, csend, szuper hangulatos.

    VálaszTörlés
  2. Ilyen karácsonyi erdei házba elvonulós dolgot már én is terveztem. Bár gyanítom vendetta lenne a családban, ha ezt meglépnénk. De azért nem adom fel az álmom. Ha a szeptemberi gyerek logisztikában kell segítség, szólj nyugodtan.

    VálaszTörlés
  3. Zakopane? Mi tavaly ott töltöttük a karácsonyi szünetet, pihe-puha hótakaróval, kandallóval, pompás volt. Viszont a szép faházakat, rönkházakat már augusztusban kiadják szerintem...

    VálaszTörlés
  4. és igen, légyszi írj a mülleres dolgokról!

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés