2015. október 8., csütörtök

Elszaladt ez a hét, de

rengeteg fontos dolog történt:

1., megvan a korongozó gép. Megvan, itt van, ipari, köszöni szépen, csak el kell vinni egy egyhónapos túrára: ha minden jól megy, úgy kapom vissza, hogy jobb lesz, mint újkorában.

2., ... és amit aztán nem hittem volna, de sikerült: megvan a kemence is. Kemence. Itt van, már a pincében van, ha minden jól megy, akkor szombaton próbaégetés.

3., A petefészek cisztáim nincsenek. Konkrétan nincsenek. Sitty-sutty, okosan-ügyesen elmúltak. Örülünk.

4., Először használtam a csodálatos, őzikés esernyőmet! Akkora, hogy ha a két fiúcskával megyek, mindnyájan elférünk alatta:)

5., Anyukámék 3 hete tartják a diétát, úgyhogy most már közösen ötletelünk kaja ügyben.

6., Gergő tör-zúz.

7., Barnabás lehiggadt, neki nagyon bejött ez a Waldorf légkör.

8., Apukám a legnagyobb szuperhős a világon. Miért? Mindenért.

9., Főztem mosószert, kábé 1000 Ft-ból most van vagy 15 liter mosógélem - ezúttal narancs illóolajjal készült és nem egy nagy truváj.

10., Rászoktunk a hangoskönyvekre, szuperek vannak! Barnus kedvence a Sárkányos Mesék, Gergőnek pedig a Pom-Pom meséi. Azaz fom-fom.

11., Gergő kapuncinak hívja a kapucnit.


Na, miről írjak bővebben, mi legyen a sorrend?

5 megjegyzés:

 1. A 4-essel kezd, és utána sorrendben a többi... :)

  VálaszTörlés
 2. Az agyagozás :) Mik a tervek? Terápia (lsd. Evernesss), önmegvalósítás vagy egy új szakma?

  VálaszTörlés
 3. Diéta ügyben először is: mikor lesz szakácskönyv? És ez a fajta étkezés mindenkinek jó? Csak azért kérdem, mert ezek szerint akkor nálatok mindenki így eszik.

  VálaszTörlés
 4. Nekem is elsőnek pont a szakácskönyv jutott eszembe. :o)) Csorog a nyálam, amikor írsz egyet-kettőt. Várom, nagyon... Szuper, hogy Barnabásnak bejött a Waldorf :o) Az meg, hogy Gergő tör-zúz... Majd agyagból készítetek új tárgyakat ;o)

  Tudom, nem pont ehhez a bejegyzéshez való, de: Ma kértem időpontot mammográfiára. 5 éve járok rendszeresen. Bár csak 39 éves vagyok, sajnos muszáj. MÁJUS 9-re kaptam időpontot!!!! Szerintetek???? Így figyeljünk magunkra... Elkeserítő.

  VálaszTörlés