2015. március 23., hétfő

Gergőke jele a házikó,

én pedig náthásan ülök az ágyban, és csak elképzelni tudom, milyen volt az első napja.

Az apja csak annyit mesélt, hogy jó. Jó volt.

----------

Mindegy.

Haldoklik a laptopom. Ez persze nem újkeletű dolog, betegeskedik már egy ideje, de lassan-lassan időszerű lesz búcsút venni tőle. Egy ideje már rakosgatom a pénzt, és hát hiába néztem ki az almás gépet, közel fél-mil-li-ó forcsi az azért durván sok, úgyhogy...

Hehe, durván sok. 

Meg kell állapítsam, valamit nagyon elrontunk mi itt Medvével.

Rengeteg embert látok ilyen laptoppal szaladgálni, úgyhogy valami hiba a mi rendszerünkben lehet, hogy nem, nem, nem fér bele, sőt (!) ha lenne annyi így most a mellényzsebben, akkor sem erre költeném.

Akinek van jobb ötlete ennél, hallgatom. Dell párti vagyok.


9 megjegyzés:

 1. Hát azért nagyon sok embernek nincs almás gépe:-)) Van aki szerint túlárazott és nm jó,én nem értek hozzá.Milyen a telefon és a tablet?Azt szereted?És ha vennél a tablethez billentyűzetet??Persze ha van olyan munkád amihez kell mindenképpen akkor oké,de én már soha nem vennék laptopot,nincs rá szükségem.Eddig mindenünk Samsung volt,de ezt a gépet ami egy tablet+ billentyűzet kétszer javították az egy év alatt..kicsit megingott a bizalmam:-(

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszenek a rajzaid(ugye azokat Te rajzoltad a kömyvben?)

  VálaszTörlés
 3. A Dell-el szerintem nem jársz rosszul, ráadásul 3 év garit adnak rá. Nyilván sok szempont van, és ahány embert kérdezel, mind mást fog mondani, melyik a tuti-szuper laptop. Érdemes esetleg elmenni egy nagyobb üzletbe (nem Media Markt, hanem laptop szaküzlet), ahol értenek hozzá és tudnak segíteni. Ott sokat meg is tudsz nézni (nekem pl. a külső megjelenés is fontos, hogy milyen a fogása, a billentyűzet, stb :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem a munkahelyi laptopom Dell. Nincs vele baj, plusz sok óráig bírja az aksija, viszont baromi nehéz. Az otthoni egy régebbi (4-5 éves) típus Lenovo, akkoriban elég jónak számított. Én nagyon szeretem. Nem szép, viszont nagyon szertem a billentyűzetét, meg az extra funkciókat, nálunk a cégnél az informatikusoknak is ilyen van, úgyhogy gondoltam, ha nekik jó, akkor nekem pláne. De ez a Dell , amit kiraktál nagyon jó áron van.

  VálaszTörlés
 5. Annyira vagytam egy Almapötyögöre, es mikor megkaptam... Fel ev utan aaaa, kertem egy Asust. Nekem nem jottbe. Nagyon nem. Pedig a ferjem mernok informatikus, ert hozza, tok jot valasztott.
  Viszont ha komoly munkaid vannak, gyors programok kellenek fel millabol olyan asztali gepet teszek ossze h meg el is mosogat. A kesz projekteket meg egy tableten bemutatod az ugyfelnek. (Mar ha ilyesmire kell a laptop.)

  VálaszTörlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 8. Nálunk a férjemnek, anyukámnak és nekem is Dell van és tökéletesen bevált, csak ajánlani tudom. Már évek óta használjuk a gépeket.

  VálaszTörlés
 9. Nekem Dell Vostro 1015-ösöm van.

  VálaszTörlés