2015. március 25., szerda

Gergőke cuki volt,

a bölcsi nagyon szép, barátságos, és nagyon kedves Gergő gondozó nénije is. Csodás az udvar, rengeteg a játék, mindenhol tisztaság fogad és nagyon. kevés. gyerek. jut egy gondozóra, zóval maximálisan figyelnek rájuk.

Szuper, na.

Jele -ugye- a házikó, de semmibe nem kell beleírni-rajzolni-hímezni, mert mindenki ismeri, hogy melyik gyerekhez melyik cucc tartozik, szóval ez is megoldva.
Az ételt én csomagolom, a gyerek semmi mást nem kaphat, maximálisan tiszteletben tartják, hogy így étkezünk, úgyhogy ezzel sincs gond.
Annyit kértek, hogy némi nasit csomagoljak vele, hogy elő tudják rántani a kalapból, ha esetleg valamelyik kisgyereknek szülinapja-névnapja van, úgyhogy ma megyek, feltankolok almacsipszből, mazsolából és mindenmentes csokiból.

Laptop ügyben még egy Toshiba játszik, most érdeklődi meg az én drága barátom (ebből a kategóriából csak egy van, és ez a barátság 20 éve tart), hogy akkor melyik lesz a remekséges az én igényeimnek (legyen fehér vagy HOLDFÉNY(!!)ezüst) és az ő óvó tekintetének (minden egyéb technikai paraméter), utána döntünk és megyek megvenni.

----


Nnna. 

Iszonyú sok levelet kaptam a rajzokkal kapcsolatban (valami miatt levelezni szerettek velem, nem kommentelni :))

- igen, ez egy Biblia. Direkt erre a célra vettem, szóval nem a "rendeset" "firkálom" össze. 
- Faber Castell-es gelato készletemmel készült, ez egy olyan speciálisan tömörített viaszkréta, ami vízoldékony, tehát vizes ecsettel nagyszerűen lehet satírozni. A kontúr egy sima fekete toll.
- igen, lesz több rajz is.

----

Elkészült a kerti kisház, óriási az öröm, most már csak egy gyönyörű, napos délutánt várok, hogy végre rendesen lefotózhassam, mert ami idáig készült, az elég fakó  és színtelen.
Már tervezem a zászlót (mert Barnabás szerint minden. házra. kell. zászló.), és megvan a név is (ez is B. agyszüleménye) Gabi Papa Banditái. Vagy Kalózai. Még nem dőlt el, mindenesetre a valamelyik rajzfilmben a valakinek a valakije belehímezte a nevet a zászlóba, meg megfestette, úgyhogy a mi zászlónk sem lehet valami "összetákolt szarság, Anya". 
Konkrétan befonom a szemöldököm, mire belehímzem majd, hogy Gabi Papa Banditái.

----

Megint méregteleníteni kell majd, ugyanis múlt pénteken eléggé szétcsaptuk magunkat, ugyanis Felhő tüzelt, és át kellett vinni Anitáékhoz fedeztetni. Ahol előkerült némi pálinka.

Kedves XY sofőrszolgálat!

Mélyen elnézésüket kérjük a pénteki fuvar körülményeiért. Elítélendő volt kicibálni egy 90 kilós komondort az udvarból, és dűlöngélve arra biztatni Önöket, hogy "vakargassák meg a füle tövét ennek a cukorborsónak".
Sajnáljuk, hogy a búcsúzkodás minimum 20 percet vett igénybe, aminek úgy vetettünk véget, hogy elkezdtem kiabálni, hogy "adjon kövér gázt - majd leszakad a pasi - ne törődjön vele, hogy benn a feje a kocsiban - majd kihúzza, ha már nem bírja a lába".
Ugyanígy borítsunk fátylat arra a tényre, hogy a férjem 
1., elaludt az első kanyarnál
2., halálosan megfenyegette munkatársukat (tudomkivagy - ésmicsinálsz)
3., egy nagyobb zökkenő után hátranézett rám, majd mosolyogva megérdeklődte a sofőrtől, hogy ÉN ki vagyok??
4., mindennemű szag-, zaj-, vizuális effektért, amit okoztunk vagy belőlünk áradt.
Köszönöm munkatársaik kedvességét, akik visszatolattak és segítettek, mikor a férjem beesett a fenyőfa alá, és ott akart éjszakázni, illetve nem találtam be a zárba.

Üdv,

ésatöbbi, ésatöbbi.

Ps: esküszöm mindenre, hogy 4 db 2 centes pálesz volt, csak tavaly kemót kaptam (én azért nem bírom), a férjem pedig kijött a gyakorlatból.
De teljesen.
1 megjegyzés:

  1. Csak azt bánom, hogy ilyenkor nem vagyok ott veletek -józanul-, hogy részese lehessek az ilyen storyknak. Csak az tartja bennem a lelket, hogy szerencsére a múltban már volt pár ilyen eset. Addig meg sírva röhögök az elmesélt strorykon. Bocs. :-)

    VálaszTörlés