2015. március 25., szerda

Semmi sem megy egyszerűen

A tegnapi nap egy horror volt, még ma is azt nyögöm/nyögjük. Sírok egész nap. Reggel, délben, este. Sírok a zuhany alatt, a vécén, a kocsiban és a reggelinél.

Nem igazán értem, mi van velem, de remélem hamar elmúlik, mert így nagyon nehéz. Mondjatok valami bátorítót, mert dráma, hogy mennyire rossz állapotban vagyok . és mennyire nincs okom rá.

Ó, basszus.

Kell ide egy kis (sok! sok!) szín.


4 megjegyzés:

 1. Lehet, hogy nem erre a mondatra vágysz, de: sírjál, sírjál, amennyi csak belefér, torkodszakadtából - ha már nincs rá szükséged, úgyis elapadnak a könnyek...
  Ha pedig még több szín kell, ajánlom Leonid Afremov képeit...

  VálaszTörlés
 2. Csatlakozom az előttem szólóhoz. Az a legjobb, ha kisírod magad. Szar hangulat bármikor rá tud jönni az emberre, akár van oka, akár nincs (hormonok? frontok? elfojtott sérelmek? mindegy). Különben is, szerintem azok után, amin keresztül mentél, te életed végéig bármikor jogosult vagy akár látszólagos ok nélkül is elvonulni és bőgni, mint ahogy ugyanígy jogosult vagy bármikor egy csokor tulipánra, új parfümre vagy körömlakkra is! :-) Fel a fejjel, remélem, mára azért már elmúlt a kakihangulat!

  VálaszTörlés
 3. Tudom, csütörtök van, de emlékszel még a szerdai randikra? ;) Menj el egyre, legyen csütörtöki... Megérdemled... :)
  Csodaszép idő van, süt a Nap... Ha javasolhatok egy helyet, akkor menj ki egy virágpiacra, vagy sétálj végig a Király utcán... Ott van egy két olyan virágbolt (pl: Lauravirág), ami egyszerűen mosolyt csal az arcodra... Én ma egy piacra mennék egy csokor tulipánért...
  Vagy csak menj el egy barátnőddel kávézni a Vintage Gardenbe. instant örömforrás :)
  Kitartást kívánok... Tavasszal könnyebb ezeken a mélypontokon is átesni. ;)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem ez tök normális. Változik az időjárás, új évszak kezdődik, elbúcsúzunk a téltől- végre. Ezek a változások mindenkiből valami mást hoznak ki, belőled a sírást. Na és? Én egy reklámon is meg tudok hatódni, a szerelmes filmekről már ne is beszéljünk. Láttad a Szaffit? Na abban van a lovagnak a fején egy csap, amin keresztül ki lehet ereszteni a gőz, ha felhúzza magát valamin. Nekünk nőknek ez a csap a sírás, így jön ki minden, és ez tök jó. Ha feltöltődésre vágysz, akkor ajánlom a Villányi úton a Kertészeti Egyetem arborétumát. Gyönyörű ilyenkor, és van pár japán cseresznye fájuk is. Tavasszal olyan, mintha fehér és rózsaszín habot fújnának a fákra. Egyszerűen gyönyörű, ideális hely a kikapcsolódásra.

  VálaszTörlés