2015. augusztus 19., szerda

Részemről vége a nyárnak

Furcsa, de mostanában egyre többször utólag kapok észbe, hogy valami elmúlt. Nem számolom a napokat, hogy mennyi van még hátra, hanem utólag döbbenek rá, hogy jééé, ennek akkor és ott vége volt...
Minden, ami eztán jön, az már csak az Indián Nyár, telis-tele programokkal, tervekkel és persze egy merőben új élethelyzettel.

Összeírok mindent, fontosat és apró-cseprőt, aztán kíváncsian várom, hogy mi lesz meg belőle.


  1. Pozsonyi Piknik: félig munka, félig móka, de Barnabással megyünk idén a Piknikre.
  2. Levágatom a hajam egészen rövidre. Csak nem vágok majd ilyen riadt őzike fejet.
  3. Megtalálom a tökéletes barna csizmát - a fekete már megvan. Számomra a tavaly beszerzett vajpuha Pataugas A FEKETE CSIZMA.
  4. Már csak egy aprócska lépés hiányzik, egyetlen bólintás, ami visszatart, hogy elkezdjük intézni az óvodai papírokat. Még nem kaptam megnyugtató választ a kérdésemre.
  5. Everness Indián Nyár - erről nem is kell többet mondanom. Nagyon várom, amilyen incifinci kis fesztivál lesz, olyannyira tartalmas a program.
  6. Balatonfüred, reformkori séta. Jut eszembe, ma le is kell mérnem a fiúkat.
  7. Juj, gyorsan beteszek egy kenyeret a kenyérsütőbe. Éljen augusztus 20.!
  8. Food Truck Show.Akkor is, ha nem találok egy olyat sem, amiről ehetek. Egyszerűen kihagyhatatlan!
  9. Rengeteget fogom hordani ezt a felsőt (na ez egyike azoknak, amiket ott vettem. Helyi tervező.)
Ahogy válogatom a krakkói képeket, eszembe jutott, hogy ez a nagy kajafesztiválozós időszak már ott, a pirogfesztiválon elkezdődött... mert mi másba is futhattunk volna bele a belvárosban, mint a Híres Krakkói Pirogfesztiválba? :D










Az utolsó képen pedig a számomra legkedvesebb sziluett. Tényleg beleőszült az elmúlt 3 évbe. Aggódott,félt, és most ő is újrakezdi. Sosem volt még ilyen szép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése