2015. augusztus 17., hétfő

Ezeket olvasom majd szeptemberben:


Nyáron nagyon kevés tévét nézünk. Úgy is mondhatnám, hogy szinte semennyit, teljesen más irányba fókuszálunk. Mindig megfogadom, hogy rengeteget fogok olvasni, de mivel könyvkiadóknál dolgozom, havi 10-12 könyvet így is el kell olvasnom - ez a munkám egy része-, úgyhogy kedvtelésből válogatni elég ritkán van időm. 

Szívesen olvasnám ezeket a könyveket most szeptemberben...

Ez a szeptember sok szempontból hoz újat, programot, élményt: újdonság lesz, hogy még mindig fél lábbal a Balcsin leszünk. Tervezzük, hogy elnézünk az Ipolyi Erdőgazdaság rendezvényeire - ilyenkor szuper az erdőben sétálni, pláne ha vezetett túra van!
Ki kell alakítanunk egy új ritmust alkalmazkodva Medve új munkájához, az egész család új kötelességeihez és vállalásaihoz: Barnus waldofos felvételi folyamata az utolsó beszélgetésekhez érkezett, most már nálunk a labda, hogy valóban felvállaljuk-e a váltást, el tudjuk-e engedni a megszokottat.

Reformkori felvonulásra megyünk Balatonfüredre, én még hezitálok, mert azon a hétvégén van az Everness indián nyár is, szóval nem tudom, hogy menjek - ne menjek. Folyamatosan töltik fel a programokat, át kell böngésszem, hogy a nem-reformkorzózós napokon van-e annyi és olyan program, amiért érdemes mennem.

Pozsonyi Piknik is lesz, no meg rengeteg szüreti fesztivál, úgyhogy.... hát.... igazán nem fogunk unatkozni!

2 megjegyzés:

  1. Szepes Mária Vörös Oroszlánja igazi "beavató könyv" - Dr. Campbell China Study-ja pedig konkrétan megváltoztatta az életünket. :) Csak ajánlani tudom mindkettőt! Jó olvasást hozzájuk!

    VálaszTörlés
  2. Na de hol a nyaklánc? :D - azért átjött a lényeg az előző két bejegyzésedből :D

    VálaszTörlés