2015. február 17., kedd

Instabővebben

Zabpelyhet nem eszünk. Pici rizsliszttel és egy tojással forgatjuk össze a darált zöldséget, hogy összeálljon a fasírt.


Nem csalás, nem ámítás, ez ká-posz-ta-pör-költ. Elképesztően finom! Kábé fél éve kísérletezünk vele, de most lett jó: nem puffaszt, nem bánt-szúr-csíp, krémes, melengető, csodás!


Ilyenek voltunk Barnesz születés után 9(?) nappal.  Washi, aranyozás, repesztőpaszta, csiszolás, festékpermet.



Ez pedig az 5. szülinapi tortája! Isteni volt!


Bekóca vasárnap a kiállításon. Előtérben Barnus-nyak, jobbra a tenyésztő édesanyja, háttérben pedig a tenyésztő férje.


Újra firkálok, rajzolok, mindenhova, mindennel, mindenhogy. Iszonyú fontos vizualizálni az álmainkat, vágyainkat. Nekem ez viszonylag könnyen megy: egy barna forgós és egy szőke göndör fejjel nekem már megvan a boldogság.


Selymes. krémes - gombóc lesz belőle:) Hagymás, fekete olajbogyós.


A művésznaplómból ismét: gélpaszta, stencilek, festékspray, fotó, nyomda.


1 megjegyzés: